НЕВЕНА ЂУРИЋ: Не води се политика за себе, за своју мржњу и свој џеп, већ за народ - то Мариника и Ђилас не знају!

Новости онлајн

11. 09. 2021. у 14:30

ОГОЉЕНА пропаганда којом се служи прелетачица Маринка Тепић, али и дуги упосленици Драгана Ђиласа, не "пије воду" код грађана Републике Србије - изјавила је Невена Ђурић, народна посланица.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Не води се политика за себе, за своју мржњу и свој џеп, већ за народ - то Мариника и Ђилас не знају!

Фото: СНС

Варају се ако мисле да је наш народ снашла колективна амнезија и да људи наседају на свакодневне дозе лажи које би Србији да убризгају овакве штеточине. Крушевљани се поносе променом коју нам је донела политика председника Александра Вучића - додала је она.

Поносе се што смо од Крушевца направили потпуно нови град. Поносе се Братиславом Гашићем, и чињеницом да се он свим срцем и душом увек борио за свој град, а знају да је политика раднице Мултикома која за новац наглас халуцинира и о кокошкама дилерима - обична шарена лажа за наивне. О томе сведочи подршка коју имају, или, прецизније речено немају, њене газде тајкуни.

Свој политички програм професионална прелетачица Тепић темељи на потцењивању и ниподаштавању сопствене државе, на нападима на сопствени народ који је чак лажно оптужила и за геноцид у Сребреници. Њен газда је тај чија се политика заснива на оркестираној хајци на децу председника Александра Вучића, коју бандити из бившег режима константно киње и сатанизују. Муватори окупљени око газда Ђиласа оправдају насиље када им је то у интересу, позивају на насиље и насиљем прете отворено. Труде се да мржњи свог газде и власника подилазе, да му се и тако додворе јер им вероватно од тога зависи новчана накнада. И још мисле да је то нека политика.

Не води се политика само за себе, своју мржњу и свој џеп, већ се води за народ. А баш то не знају, јер их за народ никад није било брига. Довољно је да погледате Маринику Тепић и Драгана Ђиласа да све на ту тему буде јасно. Е, тај народ им је пришио епитет лопова.

Није им за то крив ни Александар Вучић, ни Братислав Гашић, нити неко од чланова Српске напредне странке. Сами су себе тако одредили, правећи само штету за Србију и српски народ, али "редећи" неуморно за лично богаћење. Народ је Александру Вучићу и Српској напредној странци пружио снажну подршку за досадашње изванредне успехе.

Зато је циљ свих нас да радимо још више и напорније, да Србију даље градимо и од ње правимо што још лепше место за живот. О томе не знају, нити би могле да знају, баш ништа прелетачице од заната које причају глупости за рачун оног ко им у датом тренутку више плати. Маринике које нити разумеју Србију, нити маре за српски народ, нити су способне за било какав поштен посао - изјавила је Невена Ђурић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)