ШАПИЋ: Србија се мења страховитом брзином (ФОТО)

Novosti online

09. 09. 2021. у 20:31

МИ живимо у једном времену у коме се Србија мења страховитом брзином, дешава се период највећих промена у нашој новијој, а можда и читавој историји, рекао је данас Александар Шапић, поптредседник Главног одбора Српске напредне странке током обиласка Пчињског, Нишавског и Зајечарског округа.

ШАПИЋ: Србија се мења страховитом брзином (ФОТО)

Фото: Новости

Шапић је у разговору са грађанима Сурдулице, Дољевца и Соко Бање истакао да је уверен да ће се и у периоду који је пред нама наставити са улагањима у ове крајеве, те да ће држава додатним јачањем инфратруктуре, привредних потенцијала, обезбедити отварање нових радних места и остајање младих да живе и раде у општинама и градовима у којима су рођени.

 - Обилазећи Србију, уверио сам да је код људи присутан огроман ентузијазам, они желе добро својој земљи, граду општини. Разговори са грађанима и мени су подигли ентузијазам. Желимо нашу земљу да учинимо бољом и лепшом, наше друштво квалитетнијим, да оставимо нешто иза себе, да нашој деци оставимо земљу у бољим условима него што су је нама остављали наши дедови и очеви, то је историјска ствар - рекао је Шапић. Нагласио је да ће избори који ће бити одржани на пролеће наредне године бити веома важни, те да они отварају, како је рекао, једну потпуно нову декаду за нашу земљу.
- Избори који нам предстоје отварају једну нову декаду за Србију, они ће да истрасирају пут једне потпуно нове Србије, да отворе једну потпуно нову перспективу и дају прилику да завршимо ствари које су започете и да коначно људи и у Србији досегну квалитет живљења као и у Европској унији - закључио је Шапић.

БОНУС ВИДЕО: Аплауз у Чаиру: Председник Александар Вучић стигао у Ниш

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)