ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО: Кога хрватски медији пљују, тај добро ради за Србију

Новости онлајн

08. 09. 2021. у 09:00

ХРВАТСКИ медији говоре оно што њихови политичари не смеју, јер добију одговоре после којих нема наставка полемике, наведено је у саопштењу Покрета социјалиста.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО: Кога хрватски медији пљују, тај добро ради за Србију

Фото Танјуг

Њихово саопштење преносимо у целости:

- Док су у Србији владали политичари који су се као Борис Тадић "будили уз Северину" и признавали  да је "Србија за прса кривља за рат", тада су хрватски медији били подсмешљиви, али пуни наклоности. Када је Србија престала да се извињава и почела да се бори за себе и Србе који живе ван Србије, тада је провалио бес и страх. Нашег председника Вулина нападају и вређају, али никако да кажу шта није истина у ономе што говори. Да ли је лаж да је Алојзије Степинац био викар усташке војске, да ли је лаж да се у Хрватској дају имена улицама по усташким злочинцима, да ли је Олуја некажњени злочин над Србима, да ли је Готовина злочинац, да ли Хрватска покушава да отцепи Косово и Метохију и да ли Албанце назива "браћом по оружју"? Вулину је забрањен улаз у Хрватску не зато што је лагао, већ зато што је говорио истину о Јасеновцу.

Хрватски политичари и њихови медији замерају Вулину обележавање Олује, јачање српске војске, разбијање најсуровијих криминалних група, одбрану Републике Српске.

Политика која је мешавина комплекса и мржње и не може другачије.

Кога су хрватски медији разапињали, тај зна да ради добро за Србе. У животу се човек мери по пријатељима које стекне, али и више по непријатељима које својом борбом заслужи. Од хрватске политике, Александар Вулин, није могао да заслужи искренијег непријатеља - одговорили су у Покрету социјалиста медијима у Хрватској који су изнели низ увреда и лажи на рачун министра полиције и њиховог лидера Александра Вулина, који је рекао да је дужност и задатак ове генерације политичара да створи "српски свет" да би заштитио Србе.

БОНУС ВИДЕО:

АНГЕЛИ МЕРКЕЛ ЗАЗВОНИО ТЕЛЕФОН НА САСТАНКУ СА ПУТИНОМ: Његова реакција ће вас одушевити

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)