АМЕРИЧКИ генерал потпуковник у пензији Мајкл Д. Барберо рекао је да би САД и НАТО требало да ураде све да Србија уђе у Алијансу.

Коментари (9)

master

02.09.2021. 18:16

Generale, vi ste sramota celog sveta, zasto bi Srbija koja je neutralna usla u vas nato i prikljucila se gubitnickoj rulji i dopustila tebi i tvojima da vrsljaju po Srbiji, u drugu ruku kako ste najureni iz Afganistana ni vama se ne pise lepo i vase postojanje je u pitanju, gde vi natovci sada mozete ici podignute glave NIGDE, pobegli ste kao pacovi pred zemljotres, koga vi branite i od koga, razorili ste pola sveta u ime americke demokratije koju nemat ni vi, cuti GENERALE i zavuci se u misiju rupu da vas normalni svet ne glada.

vladimir

02.09.2021. 20:15

Napisaću dve orginalne izjave koje će razumeti svaki neispran mozak. Američki brigadni general Viliam Lonei pred drugi napad na Irak : "Ako uključe radare, raznećemo njihove proklete SAM-ove (rakete zemlja- vazduh). Oni znaju da posedujemo njihovu zemlju. Mi posedujemo njihov vazdušni prostor... Mi diktiramo način na koji oni žive i razgovaraju. I to je ono što je trenutno sjajno u Americi. To je dobra stvar, posebno kad nam treba puno nafte". Britanska kraljevska komisija : " Moramo postati vlasnici nafte ili u svakom slučaju da kontrolišemo izvore, najmanje u delu koji nam je potreban". Ako sa takvim treba da budemo deo njihovog establišmenta bolje da nas i nema. Toliko su zla naneli planeti Zemlji da se postavlja pitanje opstanka planete Zemlje pre kolapsa. Ostalo je još nekoliko generacija a posle će biti kasno. Amerika je od 45. vodila 226 ratova, regionalnog i lokalnog karaktera, svrgavali legalne vlade i izazivali građanske ratove širom planete. Zagadili su planetu zračenjem u svim slojevima atmosfere 40 000 puta više nego što je bomba bačena na Hirošimu. Naš kolektivni genski fond života evolirajući stotinama miliona godina ozbiljno je oštećen za manje od 50 godina. Vreme je da se preokrene ova kultura "liming-smrti". Je na izmaku. Pitaće nas naši unuci i praunuci šta smo radili u svojim godinama da bi smo preokrenuli ovaj proces. I još jednu važnu stvar da spomenem. U kraterima bombi u Libanu i Jugoslaviji (Srbiji) pored OS uranijuma nađen je i obogaćen uranijum koji je stvorio čovek. Jasno je da je ovo bio genocidni plan od samog početka. Pitanje: Posle svega da li u opšte zavređuju da se ikad više spominju.

Dejan

02.09.2021. 21:49

NATO je oteo srce Srbiji i ovo sto priča ovaj general su obične gluposti da se Srbija odrekne svoje teritorije i udje u vojni savez da onim koji joj je oteo tu teritoriju kakvo glupo razmišljanje kako li je on dobio čin ili je prirodno glup šta priča

Puz

02.09.2021. 21:50

Sta ce nam vas NATO? Da saljemo decu po belom svetu da ginu za vase lopovske ciljeve. Nece nas u EU a u NATO moze, kad im treba ljudsko meso... Svetski paraziti, unistite sve sto dotaknete. Vi ste rak ove planete.