НАПАДИ НА ДЕЦУ СУ ПОТВРДА БОЛЕСНИХ УМОВА: Градоначелник Краљева оштро осудио напад на председника Вучића и његову породицу

Г.Ћ.

27. 08. 2021. у 17:04

ГРАДОНАЧЕЛНИК Краљева др Предраг Терзић најоштрије је осудио још један у низу нељудских напада на председника Србије Александра Вучића и његову децу који је освануо на друштвеној мрежи Твитер.

НАПАДИ НА ДЕЦУ СУ ПОТВРДА БОЛЕСНИХ УМОВА: Градоначелник Краљева оштро осудио напад на председника Вучића и његову породицу

Фото: Г. Шљивић

- Убеђен сам да ниједан човек, који се можда и не слаже са оним шта други човек ради, ни у лудилу не би помислио, а камоли јавно обзнанио претње његовим потомцима. Али, овде се, очигледно, не ради о људима. Монструозне претње и зверски напади мржње и то спрам деце, само су, нажалост, потврда болесних умова који нису у стању да се ухвате у коштац са, бар по годинама, себи равнима – написао је др Терзић на свом „Фејсбук“ профилу.

Први човек Краљева додаје и да „једнакости ту, заправо, и нема, иначе би се изазвало на „мегдан“, разговор или сучељавање мишљења, а не би се кукавички у помоћ за клетву призивао Бог, који је ништа друго до љубав”.

- Ви који се кријете иза лажних имена и налога на друштвеним мрежама, што свако мало ударате где највише боли, покушавате да урушите темеље Србије рушећи њеног председника, сејете мржњу и зло, зауставите се док не буде касно и оно што упућујете другима се не врати вама као бумеранг. Изнесите квалитете, не клетве и клевете.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)