МАРИНИКА ХВАЛИЛА ВЛАСТ И ВУЧИЋА: Овако је говорила док је била у Скупштини (ВИДЕО)

Novosti online

20. 08. 2021. у 09:36

ДОК у опозицији траје борба за то ко ће се представити као највећи противник актуелног режима, ретко ко памти наступе које је Мариника Тепић имала док је била у ЛСВ-у Ненада Чанка.

МАРИНИКА ХВАЛИЛА ВЛАСТ И ВУЧИЋА: Овако је говорила док је била у Скупштини (ВИДЕО)

Фото Д. Миловановић

Мариника Тепић, сада потпредседница Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, 2016. године у Скупштини Републике Србије хвалила је европски пут Владе Србије, а чији је председник тада био Александар Вучић.

Она је тада била и председник Одбора за европске интеграције. 

- Драго ми је да је велика и доминантна већина припадника, како опозиције, тако и позиције, неупитно опредељења за активности и промене које су везане за евроинтеграцијски процес Републике Србије и да у том смислу и на нивоу нашег Одбора за европске интеграције имамо заиста једну снажну и вољу и расположење, а надам се у сарадњи са струком и знање да спремно уђемо у даљи процес - рекла је Мариника Тепић у Скупштини Србије 2016. године.

Она је рекла да би затварање поглавља преговора са ЕУ 25 и 26 било изузетно значајно и да би то дало додатни легитимитет читавој политици придруживања ЕУ Владе Србије.

 

Мариника Тепић је тада похвалила то што је тадашња Влада Србије изабрана са првом тачком приоритета - придруживање ЕУ, као и експозе тадашњег мандатара Александра Вучића на ту тему.

Подсећамо, у том скупштинском сазиву Мариника Тепић је напустила странку ЛСВ, али није вратила мандат странци, већ је прешла у Нову странку Зорана Живковића и задржала мандат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (20)