ДЕМОКРАТЕ СУ ЂИЛАСОВ ДАКТИЛОБИРО: Напредњаци о јавном позиву демократа да председник Вучић поднесе оставку

В. Н.

19. 08. 2021. у 19:18

НЕКАДА моћни жути картел свео се на дактилобиро Драгана Ђиласа и једну обичну канцеларију у служби финансијске мафије.

ДЕМОКРАТЕ СУ ЂИЛАСОВ ДАКТИЛОБИРО: Напредњаци о јавном позиву демократа да председник Вучић поднесе оставку

Зоран Лутовац / Владимир Орлић

Данас служе само за то да из политичке канализације у којој тавори бивши режим шаљу прљавштину у "саопштењима" у којима оптужују Александра Вучића за оно што су они сами једино и радили, са својим тајкунским газдама и сличним мафијашким пробисветима на челу.

Овако је члан Председништва СНС Владимир Орлић одговорио на позиве који су у четвртак стигли из ДС да Вучић поднесе оставку због наводне повезаности са криминалцима.

Орлић каже да ДС оптужују породицу Вучић да се обогатила, а баш та породица, како каже, има мање имовине данас него 2012:

- Сви знају да Вучић није никад био исти као њихов газда Ђилас, нити је његова породица икада била ни налик братији Ђиласа. Па док жути картел у својој трагедији увек полази од себе, нека се присети, они су ти који су се од власти богатили као никад нико.

И низ других функционера СНС оценио је у четвртак да поруке које стижу из ДС заправо диктира председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и подсећају да је власт ДС остала уписана "црним словима" као власт која је уништила Србију.

Из СНС још поручују да део опозиције још једном покушава да извртањем чињеница обмане јавност - нападајући "гнусним лажима Вучића само зато што је ухапсио најопаснију криминалну групу на овим просторима покушавају да сакрију чињеницу да су им најближи сарадници на истој страни закона као и поменута група убица, кољача и дилера". Напредњаци очекују да ће први наредни избори показати да ће политика СНС и Вучића остварити убедљиву победу, јер "напредак Србије више нико и ништа не може да заустави".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)