ПЕТКОВИЋ: Под један барјак наше Српске листе

Д. З.

16. 08. 2021. у 19:09

ПРЕДСТОЈЕЋИ локални избори на Косову и Метохији још једна су прилика да српски народ у покрајини покаже како се заједничким снагама бране и чувају национални интереси и да удружени, под једним барјаком наше Српске листе, будемо брана онима који би да уруше српско јединство - навео је у саопштењу за јавност директор Канцеларије за КиМ др Петар Петковић.

ПЕТКОВИЋ: Под један барјак наше Српске листе

Фото Танјуг

Он је у саопштењу за јавност истакао да је кандидатура политичког опортунисте Бранимира Стојановића, који ће се против Српске листе кандидовати на локалним изборима у Грачаници, директна  подршка непријатељима Србије, онима који раде против Срба и српског јединства на Косову и Метохији.

- И зато још једном гласно истичемо да искључиво кандидати Српске листе имају подршку званичног Београда и државе Србије. Више пута су Срби на Косову и Метохији на својој кожи осетили како нас је скупо коштало када нисмо били јединствени. Зато је Српска листа данас бедем јединства и српства у нашој јужној покрајини, наш национални стуб и гарант нашег останка и опстанка у покрајини - навео је директор Петковић додајући да у тренутку када се све албанске партије уједињују против Срба на Косову и Метохији, појављују се политички опортунисти који зарад личне политичке користи и глади за функцијама, желе да ослабе сопствени народ и његове позиције и раде директно у корист наше штете. 

- Зато је више него јасно због чега нам је потребно челично јединство оличено у Српској листи. Као одговорна политичка организација од националног значаја, Српска листа понудила је на овим изборима листу са чак шест нових кандидата за градоначелнике општина са српском већином, јер новом енергијом и знањем желимо да допринесемо бољем животу нашег народа у покрајини, останку и опстанку на Косову и Метохији.Међу њима је и кандидаткиња Српске листе за градоначелницу Грачанице, професорка Медицинског факултета Љиљана Шубарић,  мајка троје деце и искрени патриота, која је решила да своје знање и енергију стави у службу свог народа. - истакао је др Петковић и нагласио да такав принцип појединци очигледно не разумеју, јер после више година на власти, сопствену глад за функцијама стављају испред општег добра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)