СТЕФАНОВИЋ: Само уколико народ у Србији оболи од тешке амнезије, Ђилас ће имати шансе да се врати на власт

Новости онлајн

12. 08. 2021. у 18:53

НЕБОЈША Стефановић, члан Председништва СНС-а реаговао је на најновије критике Драгана Ђиласа на рачун власти.

СТЕФАНОВИЋ: Само уколико народ у Србији оболи од тешке амнезије, Ђилас ће имати шансе да се врати на власт

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

- Само уколико народ у Србији колективно оболи од тешке амнезије, Драган Ђилас ће имати шансе да победи и врати се на власт, што се, на његову несрећу, свакако неће десити. Ма колико потцењивао грађане наше земље, бавио се наводним истраживањима и разноразним маркетинг триковима и ма колико од народа отетих евра уложио у своје хокус-покус машинерије, људи одлично памте како се живело у Србији којом су управљали он и пајташи.

А како заборавити разорену и очерупану земљу у којој су фабрике распродаване и затваране, у којој су људи у колонама остајали на улици, без посла, у којој је минимална зарада била 159, а просечна 300 евра, у којој су путеви и болнице пропадали, а Војска разоружавана и унижавана? Укратко, земљу у којој је за народ живот стао док су се Ђилас и разноразни тајкуни богатили, њихове приватне фирме згртале милионе и милионе евра и, чињеница, запослени у њима једини лепо живели.

Заборавља изгледа Ђилас да су Београђани већ живели у Београду којим је управљао, у метрополи у којој је незапосленост била 24 одсто и у којој су грађани једва преживљавали. Ниједна од тема важних за живот сваког грађанина није била тема за Ђиласа, јер су му у надлежности били изгледа само лукративни послови – препродаја секунди по телевизијама, изградња куће за први ријалити програм у Србији „Велики брат“, “Пазл града“ на Вождовцу, постављање подземних контејнера који су се распали за годину дана и слично.

Зато данас нема тог истраживања које ће повећати Ђиласове шансе. Србија се захваљујући вредној и одговорној политици Александра Вучића подигла из пепела, економски оснажила и данас је неупоредиво боље место за живот.  И то нико не може оспорити. Јасно је то и Драгану Ђиласу, зато на изборе и не излази. Хиљаду је данас његових ако, како и кад би, ал је воља народа једина која на изборима одлучује. Она каже да Србија има будућност, али само на челу са Александром Вучићем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)