ЧАК ни теме од кључног државног и националног интереса, као што су брига о Србима изван матице, Косово и Метохија и одбрана Републике Српске, за део опозиције нису довољан разлог да одговоре на пружену руку власти и са њима заједно седну за исти сто.

Rajlovac

06.08.2021. 11:20

Ljudi, moramo biti jedinstveni u ovim odsudnim momentima po nas narod. Nema mjesta za licne ambicije, animozitete i slicno. Ko ako ne mi, kad ako ne sad? Samo slozno, svi kao jedan, zajedno vlast i opozicija, svaki Srbin, od Beograda, preko Subotice, Knina, Banjaluke, Prizrena pa do Bara i kraja svijeta . Moramo podrzati Predsjednika i dati svoj doprinos, jer svi se okupljaju protiv nas!

Sandra

06.08.2021. 12:32

Činjenica da je Republika Srpska u teškoj situaciji i da je jedinstvo stranaka i svih građana Srbije neophodno, ali je ovo pogrešan način. Kada zagusti onda se pozove opozicija na radni ručak, koju inače vlast stalno pljuje. To može da se poredi sa mužem koji godinama tuče ženu, ona se razvede, a onda je on moli da se vrati u stan da bi lakše platili kiriju i druge obaveze. Vlast i opozicija ne moraju da neposredno sarađuju ali svako mora da poštuje mišljenje drugog a korektnost u političkoj utakmici je pokazatelj zrelog demokratskog društva, koje mi još uvek nismo.