ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Пошто кољачи нису били довољни да баце сумњу на Вулина и Вучића, јавио се Ђилас да потврди колико верује убицама

Novosti online

05. 08. 2021. у 18:19

НАКОН недеља организованог напада кољача из клана Беливук-Миљковић на председника Вучића и министра Вулина, морао се укључити и власник медија и партија Драган Ђилас, наводи се из Покрета социјалиста на лажи и оптужбе лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа које је, у Врњачкој Бањи, изрекао на рачун Србије, министра Вулина и председника Вучића.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Пошто кољачи нису били довољни да баце сумњу на Вулина и Вучића, јавио се Ђилас да потврди колико верује убицама

Фото: Покрет социјалиста

- Пошто кољачи нису били довољни да баце сумњу на Вучића и Вулина, јавио се Ђилас да потврди колико верује у сваку реч убица. Колико год медија и партија да купи, Ђилас на крају све мора да ради сам, изгледа му ни медији ни људи у њима и партијама нису баш најбоља инвестиција.

- Председник Вучић и министар Вулин су се обратили тужилаштву и пристали на полиграф да одговоре на сваку лаж коју су изрекле убице, а пренели и допунили Ђиласови медији и запослени у његовим партијама. Ђилас се није обратио тужилаштву да провери како је у време власти зарадио 619 милиона евра, баш као што није отишао на полиграф да провери да ли су, ипак рачуни на Маурицијусу његови, као и десетине милиона евра које је на њима сакрио - додаје се у саопштењу.

- Није пожелео Ђилас да на полиграфу потврди да ли је тачна његова изјава да није тукао ни таста, ни ташту, ни бившу жену или је тачна изјава таста, таште и бивше жене да је он тукао њих и то пред децом. Као и сваки лажов, ни Ђилас не разуме људе који говоре истину и који су спремни за истину да се боре - закључује се из Покрета социјалиста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)