НИЈЕ ЛЕПО ШИРИТИ ЛАЖИ, ГОСПОДИНЕ ВЕЛА: Марко Ђурић одговорио шефу Вјосиног кабинета на неистине о председнику Вучићу

Новости онлајн

05. 08. 2021. у 12:57

БЛЕРИМ Вела, шеф кабинета председнице лажне државе Косово Вјосе Османи изнео је на свом Твитер профилу неистину која се тиче броја дипломатских посета председника Србије Александра Вучића, на шта му је амбасадор Марко Ђурић одговорио изневши прецизне податке.

НИЈЕ ЛЕПО ШИРИТИ ЛАЖИ, ГОСПОДИНЕ ВЕЛА: Марко Ђурић одговорио шефу Вјосиног кабинета  на неистине о председнику Вучићу

Фото Танјуг

- Откако је ступла на дужност у априлу 2021. године, председнца Вјоса Османи имала је две билатералне посете Естонији и Аустрији ради промовисања евроатлантског пута Косова. У исто време, председник Србије Вучић није имао билатералну посету иностранству. Уместо тога, стално се среће са Додиком и изазива напетости у региону - написао је Вела на свом Твитер профилу.

- Није лепо ширити лажи господине Вела. Од састанака са Макроном, Земаном, Бабишем, Пахором, Радевим, Заевом, Рамом, посетама Бахреину и УАЕ, као и БиХ ... у само неколико месеци председник Вучић је имао више састанака и посета него што ће ваша председница имати током целог свог мандата. Плус мултилатерални, попут оног са Сектором НАТО -а - одговорио је амбасадро Србије у Вашингтону Марко Ђурић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)