ВУЛИН: Српска полиција је спремна да се обрачуна са најсуровијим криминалним групама као што је Беливук-Миљковић, држава пружа пуну подршку

Новости онлајн

05. 08. 2021. у 10:00

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да су српски органи гоњења, чија је искључива заслуга за разбијање криминалног клана Беливук - Миљковић, показали да су спремни да се обрачунају и са најсуровијим криминалним групама и да он, као министар унутрашњих послова, неће дозволити да било ко омаловажава рад ових професионалаца.

ВУЛИН: Српска полиција је спремна да се обрачуна са најсуровијим криминалним групама као што је Беливук-Миљковић, држава пружа пуну подршку

Фото Танјуг

Министар Вулин је на колегијуму са руководиоцима Управе криминалистичке полиције поручио да у борби против криминала имају безрезервну подршку државног руководства на челу са председником Републике Србије Александром Вучићем и да у борби против криминала нико није заштићен.  

- Ризикујући сопствене животе, ви сте се обрачунали са криминалном групом Беливук- Миљковић и ослободили Србију од тог зла. Данас неки покушавају на разне начине да омаловаже ваш рад и припишу га странцима иако и сами знају колики ниво професионализма поседујете и да је разбијање ове групе само ваша заслуга - рекао је министар Вулин.

Министар је поновио да је криминална група Беливук-Миљковић ухапшена искључиво на основу рада српске полиције, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал и да ФБИ са тим није имао никакве везе.

Оценио је да некима у земљи и региону очигледно смета хапшење ових убица и крволока и да стога, уплићући се из дана у дан у неистине и лажи, нападају њега и председника Александра Вучића, као носиоца борбе против криминала.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)