ЛАЗАНСКОГ СУ ПОВЕЗИВАЛИ СА МНОГИМ ЛЕПОТИЦАМА, А ОН ЈЕ ВОЛЕО САМО ЊУ: О супрузи је ретко говорио, а круна њихове љубави је син Александар

Новости онлајн

04. 08. 2021. у 10:00

АМБАСАДОР Србије у Русији Мирослав Лазански изненада је преминуо у 71. години у свом дому у Београду од, како се незванично сазнаје, последица срчаног удара.

ЛАЗАНСКОГ СУ ПОВЕЗИВАЛИ СА МНОГИМ ЛЕПОТИЦАМА, А ОН ЈЕ ВОЛЕО САМО ЊУ: О супрузи је ретко говорио, а круна њихове љубави је син Александар

Фото: П. Милошевић

Познато је да Лазански годинама бирао најлепше жене Србије на избору за Мис.

- Годинама сам био члан жирија за избор за мис. Размишљао сам једно време да поднесем оставку на ту позицију, али онда сам помислио - кад је Тито могао да до краја живота буде на челу државе, што ја не могу да дајем једном годишње свој глас за мис. Држава се распала, али лепота је вечна, тако је и жири вечан - рекао је једном приликом у шали Лазански, али озбиљно тврдећи да његов глас, један од једанаест, скоро увек припадне плавој лепотици. Према његовом укусу - плавуше су биле женственије.

Иако су га повезивали с бројним лепотицама у бившој Југославији, Лазански се само једном женио. Са супругом је 1990. године добио сина Александра.

У једном од интервјуа говорио је он начину исхране, када је рекао да нема никакве рецепте за посебно здраву храну, и да једе нормално све што се може купити у обичним самопослугама или на пијаци.

- Код куће једем што супруга спреми, углавном кувану храну са много поврћа. Иначе, моји оброци су прилично обилни, обожавам рестован кромпир са блитвом. Волим и свежу рибу - рекао је он тада.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)