ВУЧИЋ О ЗАХТЕВУ ЂИЛАСА: Да одузмем пензионерима 170 евра, а да остане њему 619 милиона евра? Тај филм неће да гледају!

Novosti online

03. 08. 2021. у 12:34

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић прокоменатрисао је данас захтев Драгана Ђиласа и опозиције да се повуче одлука да се додели пензионерима 20.000 динара

ВУЧИЋ О ЗАХТЕВУ ЂИЛАСА: Да одузмем пензионерима 170 евра, а да остане њему 619 милиона евра? Тај филм неће да гледају!

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

- Да одузмем пензионерима 170 евра а да остане њему 619 милиона евра? Извините, тај филм неће да гледају! Ја се пред мафијашима и лоповима не повлачим -категоричан је Вучић.

- Ако имате 300 милиона зашто не дајтете сад - па дајемо, повећали смо пензије, кад није било избора, а онда нас питају зашто сад. Па радили смо раније и радићемо касније. Поносан сам на то што помажемо пензионерима, то је наш посао. И надам се да ћемо моћи и даље. Верујем да ћемо то радити и у септембру и октобру следеће године, јер очекујем изванредну 2022. годину. То и јесу народне паре, земља нам се гради. Сада имамо 80 хиљада, а некада смо имали 12 хиљада градилишта за време тајкуна који под шапом држе политичке странке. Сигуран сам да они на полиграф не смеју да иду - рекао је председник.

- Ви ћете да наставите с новим измишљотинама, као и политичко крило које руководи вашим медијима. Ђилас и Шолак ће да наставе са новим лажима већ сутра - каже Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)