МИНИСТАР ВУЛИН: ФБИ није учествовао у разбијању Беливуковог клана, нећу дозволити да се српска полиција потцењује

Новости онлајн

03. 08. 2021. у 11:58

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин одржао је данас колегијум са руководиоцима Управе криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд и том приликом честитао свим припадницима београдске полиције на томе што су учествовали у разбијању злочиначког клана Беливук - Миљковић.

МИНИСТАР ВУЛИН: ФБИ није учествовао у разбијању Беливуковог клана, нећу дозволити да се српска полиција потцењује

ФОТО: МУП

Нагласио је да јe хапшење ове криминалне групе искључиво резултат рада српских органа гоњења, полиције, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал и да у разбијању ове групе није учествовао ни ФБИ нити било која друга страна.

ФОТО: МУП

- Честитам српским припадницима полиције који су разбили клан Беливук-Миљковић. ФБИ није учествовао у разбијању ове банде и нећу дозволити да се рад српске полиције потцењује. Србија вам је са правом захвална - поручио је министар Вулин.

Kолегијуму је присуствовао и начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић који се такође захвалио свим припадницима београдске полиције на храбрости коју су показали приликом разбијања клана Беливук-Миљковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)