ВУЧИЋ О КРИВИЧНОЈ ПРИЈАВИ КОЈУ ЈЕ ПОДНЕО ВУЧЕВИЋ: Спреман сам да идем на полиграф!

Novosti online

03. 08. 2021. у 11:57 >> 12:00

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је данас о борби са организованим криминалом, групом Вељка Беливука и рекао да је спреман да иде на полиграф.

ВУЧИЋ О КРИВИЧНОЈ ПРИЈАВИ КОЈУ ЈЕ ПОДНЕО ВУЧЕВИЋ: Спреман сам да идем на полиграф!

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

- Данима, иако смо ми били ти који смо се суочили са свим опасностима супротстављања једној моћној криминалној групи, успели смо да победимо и дођемо до тога да оптужница буде верификована и да је суд прихвати и да као држава урадимо свој посао на најбољи могући начин, да наше улице ослободимо присуства таквих криминалаца који су угрожавали животе људи сваконедељно - рекао је вучић.

- Први пут сам се запрепастио када су ме 2014. године, а није све само у нападу на политичког противника, ја нисам знао шта значи лаж, бесмисао до тада. Можете нешто да не остварите, па да касније, али да тако брутално користите лажи у политици, нисам имао појма - рекао је вучић.

Председник се осврнуо на период из 2014. године

- А онда се догодило да смо се борили са поплавама, а онда су тога дана изашли са причом како неко краде на неком тендеру за испумпавање воде у Тамнави. Ја сам био шокиран, нисам могао да спавам. На крају вама једино остаје да вам људи поверују у то што сте рекли, да радите, да се трудите и борите више него јуче - рекао је Вучић и додао:

- Ово сам испричао јер ми је невероватно да људи који знају оно што је учинила ова група криминална која је потекла из Црне Горе, већ данима воде кампању и слушате: "Хоће ли их тужилац саслушати?", а због чега? Као да не знају шта је истина, а шта није. И тако слушате те гнусне лажи пет дана и онда кажете: "Добро, понизићемо се, јер нам је тешко и срамота што вас није срамота што радите сваког дана у тајкунским медијима". Нема проблема, ево адвокати и правници ће поднети кривичне пријаве против нас - рекао је Вучић.

- Ја сам спреман да идем на ту машину, на којој сам већ једном био. Сигуран сам да је на то спреман и Вулин. Поставља се питање како доведете себе у ту ситуацију? Тако што имате противнике који имају дуг стаж, којима је понестало новца, односно не могу да се богате као у протеклом периоду - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)