БРНАБИЋ ДАНАС У ЛЕСКОВЦУ: Само напорним радом и бескомпромисним залагањем можемо сачувати Србију!

Novosti online

03. 08. 2021. у 10:54

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић је дводневној посети Јабланичком округу, а данас ће боравити у Лесковцу, Власотинцу и Црној Трави.

БРНАБИЋ ДАНАС У ЛЕСКОВЦУ: Само напорним радом и бескомпромисним залагањем можемо сачувати Србију!

Фото: Танјуг

Након што је у својству председнице Владе у понедељак посетила Сијаринску бању, Лебане и Бојник, долазак у Лесковац јуче после подне искористила је да као чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) посети Градски одбор СНС у Лесковцу.

Ану Брнабић је дочекао члан Председништва и председник Градског одбора Лесковац Горан Цветановић и мноштво окупљених чланова и симпатизера СНС у Лесковцу.

Ана Брнабић је са члановима разговарала о актуелној ситуацији у земљи, проблемима са којима се грађани Лесковца и читавог Јабланичког округа суочавају, али и о напретку који је, како је навела, локална самоуправа дефинитивно остварила, наводи се на сајту лесковачког СНС.

- Само напорним радом и бескомпромисним залагањем можемо сачувати Србију на путу напретка и препорода, на коме се налази од 2014. године када је председник Владе постао Александар Вучић - поручила је Ана Брнабић у страначким просторијама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)