ВУЧЕВИЋ СУТРА ПОДНОСИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Да грађани виде све пипке мафијашке хоботнице

Танјуг

02. 08. 2021. у 15:13

ПОВОДОМ тврдњи мафијашког клана Вељка Беливука и појединих политичара и медија у земљи и иностранству, потпредседник Главног одбора СНС Милош Вучевић поднеће сутра кривичну пријаву против председника Александра Вучића, саопштено је данас из СНС-а.

ВУЧЕВИЋ СУТРА ПОДНОСИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Да грађани виде све пипке мафијашке хоботнице

Фото: Град Нови Сад

Како је наведено, кривичну пријаву поднеће Републичком јавном тужилаштву сутра, 3. августа, у 10 часова, како би грађани и у судском поступку видели све доказе, ко говори неистину, зашто то чини, све "пипке" те мафијашке хоботнице, спрегу тог криминалног клана са разним политичким и другим центрима моћи.

Истиче се да ће након тога целокупној јавности бити недвосмислено јасно зашто им је свима све време заједничка мета председник Вучић.

Председник Вучић изјавио је јуче да он и Александар Вулин имају намеру да поднесу пријаву самих себе како би на тај начин одговорили на све лажи припадника мафијашког клана, ал, како је рекао и тајкунских политичара.

- Наћићемо неког од наших колега то да уради, како би изнели све што су рекла та лица, али и тајкунски политичари - објаснио је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)