ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Драган Ђилас потврдио да нервоза и паника у редовима мафије нису случајни

Novosti online

30. 07. 2021. у 14:33

ДАНАС је жути тајкун Драган Ђилас потврдио да нервоза и паника у редовима мафије нису случајни - каже члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Драган Ђилас потврдио да нервоза и паника у редовима мафије нису случајни

Фото: Архива Вечерње Новости

- Оно што је кренуло од тренутка када је кољачки клан послат иза решетака, и што се све више распламсава како се примиче тренутак подизања оптужнице, данас већ прети да експлодира у зајапуреном лицу Драгана Ђиласа. Лицу предводника финансијске мафије - додаје Орлић.

- Зна он јако добро шта значи оптужница, као и извесна пресуда крволоцима, које је лично Александар Вучић послао иза решетака, склонио са улица да не продају дрогу деци и не убијају више никог у својим машинама за људско месо. Зна, јер је тачно - да ћемо управо у месецима који долазе дефинитивно победити мафију у Србији. Баш као што јесмо победили касапе и звери, оне који од људи праве ћевапе, а које су тајкуни и зликовци из бившег режима пригрлили као браћу рођену, да са њима у загрљају руше Вучића и Србију. Како смо њих, тако ћемо да победимо и финансијску мафију, са све Драганом Ђиласом као њеним предводником - каже он.

- И све бандите, дилере, криминалце, зликовце који са њим и његовом мафијом иду у пакету. Све њихове Јапанце из земунског клана, који се из Ђиласовог загрљаја цере у лице Србији. И њихову браћу Јеремиће, за које се не зна да ли радије позирају са Ђиласом или са аутоматском пушком, да ли пре са пиштољима, или са Ђиласовим Борком. Све поносне на своје робије таман колико и на своје тајкунске мафијашке лидере. И њихове Шукиће, што јавно поздрављају "богињу мафије", час из загрљаја са Ђиласовом Мариником, час из наручја Ђиласовог Борка. Баш као и њихове Продановиће, не зна се да ли поносније на 179 кривичних дела у досијеу, 14 пресуда од којих две због наркотика, 4 пута пронађен хероин у поседу, или - на  своје тајкунске лидере. И шураке Дабовиће, хапшене са 3 килограма кокаина, па све да их сваки пут Ђилас лично збрине. И све Бакиће, официре Ђиласове "странке", хапшене са 66 килограма дроге и нелегалним пиштољима. И Филиповиће, нераздвојне пратиоце, вишегодишње најближе сараднике Ђиласове Маринике, хапшене због дроге а да нису ни дочекали да им Мариника и Ђилас поделе обећане полицијске значке. Свима њима и истим као они, ма колико се разметали парама, бесним поршеима, или астон мартином, попут знаменитог "Кокса" у Јеремићевом загрљају, њиховог функционера Радојичића који је исто због дроге хапшен, или његове "браће" међународних лопова Лозоје и Хоа, које данас нешто затвор спречава да и даље уживају у топлини загрљаја овдашњих бандита - рекао је Орлић.

- Дошло је време да им свима Србија саопшти: шта мисли о мафији, злочинцима и зликовцима. И показаће им то, сигурно, снажније и одлучније него икада. Знају то и мафијаши, а биће да најбоље међу њима зна "финансијски" Ђилас. Зато кипти. Али за тај његов проблем нису криви ни грађани Србије, ни Европски парламент. Крив је он сам. И такав ће, са својом зликовачком камарилом, и да положи рачун народу. Таман онако како су и заслужили. Неће им Србија допасти канџи - никада више - закључује он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)