МИНИСТАР ВУЛИН: Беливука, Миљковића и Ђиласа спаја мржња према Вучићу и мени

Novosti online

30. 07. 2021. у 14:24

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин одговорио је лидеру ССП-а Драгану Ђиласу, који је изнео низ лажи и увреда на рачун председника Александра Вучића и њега.

МИНИСТАР ВУЛИН: Беливука, Миљковића и Ђиласа спаја мржња према Вучићу и мени

Фото: Танјуг

- Све што каже Беливук то понови Ђилас. Свака Беливукова реченица буде објављена у Ђиласовим медијима, а и подржана од њега. Све што Беливук и Миљковић изговоре, Ђилас потпише. Предмет Ђиласове мржње су Вучић и Вулин, зато тако гласно и искрено подржава Миљковића и Беливука, и њима су предмет мржње Вучић и Вулин, то их уједињује.

А мрзе нас из истих разлога, Вучић и ја се успешно боримо против мафије, то нам ни Беливук, ни Ђилас неће опростити – рекао је Вулин.

-Пре него је чуо да Беливук и Миљковић нападају само Вучића и мене и Ђилас је нападао многе друге. Од како је добио Беливуково и Миљковићево упутство, понавља само наша имена. Зна Ђилас да је важно да буде синхронизован са савезницима. Онај ко пребије жену и таста, зна да окривљени може да лаже, али не зна да колико год покушавао од мене и председника Вучића да направи криминалца, доказујући то изјавама убица, неће успети да лаж претвори у истину. Ђилас истину неће сакрити, као што није успео да сакрије ни паре на Маурицијусу - каже министар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)