ЈОВАНОВ: Беливукова одбрана употпуњена политичком подршком Ђиласа

Novosti online

30. 07. 2021. у 14:01

ДАНАС је Беливукова политичка одбрана, након асистенције Ђиласових медија, Ђиласових аналитичара и Ђиласових ботова на друштвеним мрежама, употпуњена и политичком подршком самог Ђиласа, изјавио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов..

ЈОВАНОВ: Беливукова одбрана употпуњена политичком подршком Ђиласа

Фото: Архива

- Нимало случајно, баш на дан када семочикује подизање оптужнице против Беливука, Миљковића и осталих припадника те групе - додао је Јованов.

- Будући да је Србију назвао земљом Пабла Ескобара, онда је вероватно мислио да је Ескобар он сам, јер нико други на политичкој сцени у Србији, осим Драгана Ђиласа, нема колекцију фотографија са вишеструко осуђиваним криминалцима попут Владе Јапанца, Јеремића, Кокса и њима сличних. Нека Ђилас покуша да схвати да ће Србија победити сву мафију, било да је упитању Беливуков најсуровији криминални картел икада виђен у нашој земљи, било да су у питању лопови у скупим оделима и са краватама за вратом, попут Драгана Ђиласа. Сви ће одговарати за оно што су радили. Питање је само којим редоследом - закључује Јованов.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)