ПЕТКОВИЋ: Тражићемо додатно обезбеђене за Драгицу Гашић

Танјуг

28. 07. 2021. у 13:37

АДВОКАТСКИ тим који је ангажовала Канцеларија за Косово и Метохију затражиће додатно обезбеђење повратнице Драгице Гашић и стана, уз ургенцију да што пре започну истрагу, након што јој је стан обијен, испретуран и покраден.

ПЕТКОВИЋ: Тражићемо додатно обезбеђене за Драгицу Гашић

Фото: Канцеларија за КиМ

- Какву безбедност Србима на КиМ пружају међународне мисије и каква је њихова улога, када општина Ђаковица забрањује замену најобичнијих врата која смо набавили? Драгичина безбедност директно је у вашим рукама -  написао је на Твитеру директор Канцеларије Петар Петковић и означио - УНМИК Косово, Еулекс Косово, КФОР, Мирослава Лајчака и Мисију ОЕБС на Косову.

Он је истакао да су последњим дешавањима, укључујући и обијање стана, директно угрожени њен живот и безбедност у Ђаковици.

Фото: Д.Зечевић

 

- Као и до сада, храброј Драгици ћемо набавити нову камеру, нов намештај, храну, као и неопходну инсулинску терапију - поручио је Петковић на Твитеру.

Упозорио је да на њеном стану више нема ни врата која може да затвори, што је чини лаком метом за све екстремисте.

Петковић је нагласио да на сву њену голготу, Приштина ћути скоро два месеца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

ЗАШТО СЕ ПЕТЉА ЗОВЕ БАШ МОСТАРСКА? Назив старији него што се мисли - некада је ту протицала РЕКА