МИНИСТАР ВУЛИН: Искази Миљковића и Беливука преносе се у деловима да би што дуже нападали Вучића и мене

Novosti online

28. 07. 2021. у 12:19

МИНИСТАР унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да одређени медији исказ месара и касапина Марка Миљковића преносе у деловима, како би могли што дуже да нападају председника Вучића и њега.

МИНИСТАР ВУЛИН: Искази Миљковића и Беливука преносе се у деловима да би што дуже нападали Вучића и мене

Фото: МУП

- Напали су председника Александра Вучића и мене и против нас је све дозвољено - рекао је министар Вулин у јутарњем програму ТВ „Пинка“.

- Знали смо да ће лагати и нападати нас, знали смо кога ће нападати, наравно председника Вучића и мене. Прво су почели да шаљу поруке да се опаметимо, да они ето неће говорити о нама, као да имају шта да кажу, али ево пошто се нисмо опаметили, сада ће они све да испричају - рекао је министар Вулин.
Према исказу Миљковића, како је навео министар, председник Вучић и он сарађивали су са њима, а кућа у Ритопеку припадала је њему лично.
- Да смо имали икакве везе са њима ми ово не бисмо смели да радимо, не бисмо смели да их похапсимо. Kако бисмо смели да уђемо и да их разбијемо, а да смо имали било какве везе са њима. Похапсили смо их, иду на доживотну - рекао је министар Вулин.
Према његовим речима, сада се медијски нападају он и председник на основу изјаве криминалца и убице, који је рекао да је он власник куће у Ритопеку, кланице где су убијали људе.
- Миљковић још каже да сам рекао да је кућа одлична и да не улазе у гаражу у коју само ја треба да улазим. А у тој гаражи је тајна соба кланица, где су убијали жртве, дакле ја сам све то радио, он није - казао је министар Вулин.
Министар Вулин је додао да се искази Миљковића и Беливука преносе парцијално, у деловима, како би неки новинари, политичари, аналитичари  дуже времена и у више наврата могли да нападају председника Вучића и њега.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)