ДРЖАВА ЋЕ БИТИ ЈАЧА ОД СВАКЕ МАФИЈЕ: Шапић нагласио важност подршке грађана институцијама

Новости онлине

27. 07. 2021. у 21:28

- УЛИЦЕ наших градова ће бити безбедне за све у Србији - истакао је у Лесковцу потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић.

ДРЖАВА ЋЕ БИТИ ЈАЧА ОД СВАКЕ МАФИЈЕ: Шапић нагласио важност подршке грађана институцијама

Фото: СНС

Шапић је приликом посете Топличком и Јабланичком округу нагласио да држава и државне институције морају имати подршку свих грађана у борби против криминала.

- Морамо имати државу са јаким институцијама, а не анархистичку творевину у којој ће владати криминалци, стране службе или људи крупног капитала и контролом медија. Полицајци, тужиоци, судије који се боре против најтежих облика криминала морају осетити подршку јавности за тежак посао којим се баве - нагласио је Шапић и додао да у тој борби против криминала не може и не сме бити заштићених.

Шапић је нагласио да држава мора да помаже пољопривредним произвођачима на југу Србије.

- Подршка државе нису само субвенције већ и улагање у инфраструктуру. Да бисмо били конкурентни са пољопривредницима, на пример из Албаније или Грчке, морамо уложити у путну инфраструктуру, противградну заштиту, подстаћи долазак инвеститора за прераду - рекао је Шапић.

- Ако негде има смисла улагати у путну инфраструктуру, електрификацију, посредовати код банака за повољне кредите како би се пољопривредним произвођачима омогућио квалитетнији живот и рад онда је то овде у Јабланичком округу који је симбол паприке, парадајза и другог поврћа - закључио је Шапић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)