НАЈВЕЋИ ДОПРИНОС КАО ГРАДОНАЧЕЛНИК: Шапић о потенцијалној кандидатури у Београду

В. Н.

27. 07. 2021. у 21:10

ПОТПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке Александар Шапић каже да ће јавност благовремено бити обавештена ко ће бити кандидат те странке за градоначелника Београда, а да ће он о својој евентуалној кандидатури одлучити непосредно пред изборе, и додаје да на том месту може највише да допринесе.

НАЈВЕЋИ ДОПРИНОС КАО ГРАДОНАЧЕЛНИК: Шапић о потенцијалној кандидатури у Београду

Фото Танјуг

Шапић је рекао да ће то зависити од процене ко ће моћи да направи најбољи резултат и у кога Београђани, како каже, имају највеће поверење.

- Ја ту објективно највише могу да допринесем, али морамо да видимо да ли неко може да да више од мене. Морамо да покушамо да дођемо до човека који ће успети да направи најбољи резултат и у кога ће Београђани имати највеће поверење. Уколико то буде био неко други, ја ћу иза њега стати - рекао је Шапић за ТВ Прва.

Он је рекао да је у претходном периоду обилазио одборе СНС како би се упознао са члановима, а на питање да ли је реч о кампањи, Шапић је одговорио да су људи који се озбиљно баве политиком константно у кампањи.

Наводећи да кампања има негативан призвук у Србији, он је рекао да ништа није негативно када се са људима разговара, када се чује њихово мишљење и када се проверава на какав одјек наилази оно што се ради.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)