КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ: Борба против непријатеља даноноћна мисија Александра Вучића

Novosti online

25. 07. 2021. у 09:47

МИНИСТАРКА за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да је борба против свих видљивих и невидљивих непријатеља Републике Србије даноноћна мисија председника Александра Вучића.

КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ: Борба против непријатеља даноноћна мисија Александра Вучића

Фото: Танјуг/С:А

- У свакој његовој речи и свакој његовој активности види се снага и жеља за напретком и бољој будућности грађана Србије. Када је невидљиви непријатељ, корона вирус, запосео нашу земљу, управо је визионарска и одговорна политика Александра Вучића Србији доделила улогу лидера у свету у борби против ове пошасти. Набављене су све вакцине и изграђене су нове болнице и лабораторије у рекордном року, покренути су производни погони за пуњење и производњу имунобиолошких препарата, чиме смо показали да у спремности и организованости државе у борби против корона вируса Србија нема премца - рекла је Кисић Тепавчевић.

- А када су у питању они други непријатељи – они који се за разлику од вируса могу видети голим оком, и они ударају све јаче са свих страна – очекивано, неочекивано, притајено, тајно, јавно… непрестaно. Користе се лажима – и бруталне убице и они који у њима проналазе своје савезнике, политичари који су прижељкивали и неуспех државе у борби против корона вируса за остваривање својих политичких циљева. И ударају директно на председника Вучића, а ударају и тамо где је сваки човек најосетљиви – у његову породицу. Очигледно је да не бирају речи и не бирају средства сви они којима смета јака Србија. А наша Србија је кренула незаустављиво напред и то не може нико да заустави.

- Кажу да је успешан и јак онај човек који може поставити чврст темељ и са камењем који су други бацали на њега. Упркос свим изазовима, председник Вучић је успео да изгради чврсте и стабилне темеље наше Србије. А камења је било и биће - закључила је Кисић Тепавчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)