ВУЧИЋ ПОСЛАО ЈАКУ ПОРУКУ КРИМИНАЛЦИМА: Нећу да се опаметим, у Србији више неће бити мафијашких убиства

Novosti online

24. 07. 2021. у 22:10

ПРЕДСЕДНИ Србије Александар Вучић послао је поруку криминалним групама те навео да ће урадити све да се више мафијашка убиства у Србији никада више не понове.

ВУЧИЋ ПОСЛАО ЈАКУ ПОРУКУ КРИМИНАЛЦИМА: Нећу да се опаметим, у Србији више неће бити мафијашких убиства

Фото: Пинк

- Србија је направила посебну радну групу 'Мангуста' која је служила за праћење лица из оба ова клана од којих је више лица из само једног клана убијено. Да то нисте пратили тако да нема довољно доказа, то ми је тешко да поверујем. То су ствари које не желим да кријем, нико нема право некога да убија. То више никада неће да се догађа, све испитујемо, не кријемо ништа. Ово је за нас био преломни тренутак јер нам је после дошла 2018. година зато што Вељко Беливук и Миљковић тада излазеб из затвор аи почињу да се свете - рекао је Вучић.

- У 2018. години долазе нова убиства. 2019. године МУП под управом Стефановића и Хркаловић најбоље се опрема, и тада имамо најмање убистава криминалних само 6. Онда долази покушај убиства Звицера у Кијеву, Звицера који је у вези са Беливуковим кланом. Ми овде имамо крвави след догађаја после: нестају људи и сви причају о томе, зато што се ти болесници хвале снимцима и шаљу их свима. Хвале се својом свемоћи. По начину на који су њихови налогодавци бирали одбрану, идете у политику, неки људи су за њих радили у МУПУ, прислушкивали ме, пратили моје дете, не би ли ме натерали у оно што су сами признали "да би се неко опаметио". Моја порука је да нећу да се опаметим. У овој години има 0 мафијашких убистава. Нема мафијашког убиства које нисмо решили. Ово је један огроман предмет, оптужница ће бити ремек-дело, али никада више нико у Србиј неће бити несигуран и овакве ствари нам се никада више неће догађати. Сада радите где шта хоћете овде нећете моћи. Хвала европским сестринским службама које су нам помогле да до свега овога дођемо - истакао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)