ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ: Неустрашивост праведника

Novosti online

23. 07. 2021. у 09:41

КО сме да се усуди и ухвати у коштац са мафијом, ко сме да им се супротстави и утре пут реда, закона, правде и добра, тај је на листи за одстрел њиховој, као и њихових савезника, рекла је Ивана Томић Илић, председница Општине Вождовац.

ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ: Неустрашивост праведника

Фото: Новости

- Зна се ко је непријатељ број 1 свих оних који желе пропаст државе како би могли несметано да себи и својима злом изграде блиставу будућност или, пак, да се извуку из канџи правде и казне за своје поступке. Изговарање лажи и клеветање увек се починиоцима обије о главу, а народ није ни зао, ни глуп.

- Окрутност тих људи из пакла и њихових пријатеља моралних гњида нема границу и то је оно што забрињава сваког нормалног човека - додала је.

- Али, напредак Србије, стабилна, уређена и економски јака наша вољена држава је оно што је мотив, оружје и штит њиховог непријатеља број 1 - председника Александра Вучића - у наставку обрачуна са криминалом сваке врсте. И нека не мисле да ће га уплашити јер, као што је рекао наш велики војсковођа Живојин Мишић - Живот је вечита борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред - истакла је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)