БРНАБИЋ: Циљ је срушити Вучића, па макар у том послу партнер био психопата и кољач!

Novosti online

23. 07. 2021. у 09:27

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да није видела исказ Вељка Беливука у оригиналу јер је он тајан, а циљ је, оцењује, рушење председника Вучића по сваку цену.

БРНАБИЋ: Циљ је срушити Вучића, па макар у том послу партнер био психопата и кољач!

Foto: Pink Printscreen ТВ Пинк

- Ако је потребно да вам у том послу партнер буде психопата и кољач, и то је прихватљиво, докле год је против Вучића. Он је њима кредибилан сведок, докле год је против Вучића - каже премијерка за "Ново јутро" на ТВ Пинк.

Брнабић истиче да је Беливук наводно о председнику и његовој породици причао самоиницијативно, и то што је наводно рекао је релевантно. Није ипак релевантно то што је кољач, што је тврдио да није убица, да није криминалац, већ је релевантно само оно што је рекао о људима из власти.

- Поменуо је пет људи из власти и заштитио одређене људе као што је Дијана Хркаловић. И то је суштина, то како је реаговала опозиција и њихови медији. Видели смо синоћ и да је био инструиран од стране свог адвоката и мафијашког консиљереа. Видели смо како је реаговала тајкунска опозиција, не цела опозиција, као и њихови тајкунски медији - изјавила је премијерка.

Истиче да се не би бавила тиме шта је "кољач рекао, јер му је наређено шта ће рећи".

Премијерка додаје да једва чека одговор председника Србије, сутра у 21 сат на ТВ Пинк.

Огромна је нервоза, види се одговорност државе. Вучић је покренуо борбу против криминала и мафије, и рекао је да зна шта га све чека. Држава мора бити јача од мафије. Вучић је рекао да не жели да дозволи да државу и њега уцењују мафијаши и криминалци.

Део опозиције и њихови медији нису поменули једну ствар која је јаснија од сваке поруке коју је "Крик" пренео, а то је да је Беливук запретио да ће открити нове детеље, ако се неки не опамете. Он је, заправо, рекао да ће наставити да лаже, ако се притисак не смањи.

- Вучић је и на то одговорио рекавши да морају боље да лажу и да се није уплашио тајкуна. Србија је одлучно ушла у борбу против криминала и ово је, да вас подсетим, клан који је увезен из Црне Горе. Њему је шеф Звицер, а ко је њему шеф и ко је пустио да његов клан достигне овакву моћ у Црној Гори, то ће се вероватно тек видети - каже Брнабић.

Додаје да се ради по старом опробаном рецепту - напад на Вучића и његову породицу.

- Знамо цео сценарио. Ту су увек и сваки пут Андреј и Данило Вучић. Они се увек користе у одређеним медијима. Ставите се у позицију председника и нека свако размисли у каквој је позицији и како се осећа. Он је оптуживан за убиство Оливера Ивановића, за убиство Цвијана, био је крив и за смрт људи из оног хеликоптера, за који није знао ни да ће да полети. Био је крив за смрт свог детета, за сваки гол који се да или не да у утакмицама, за сваки кош. Он је крив за све - рекла је премијерка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)