МИНИСТАРКА ПРАВДЕ МАЈА ПОПОВИЋ: Председник Вучић објавио рат мафији - Министарство правде ће дати максимални допринос

Новости онлајн

22. 07. 2021. у 21:23

МИНИСТАРКА правде у Влади Републике Србије Маја Поповић огласила се данас поводом текста који је објављен у "Крику", а тиче се сведочења Вељка Беливука.

МИНИСТАРКА ПРАВДЕ МАЈА ПОПОВИЋ: Председник Вучић објавио рат мафији - Министарство правде ће дати максимални допринос

Фото: Новости

Њено саопштење преносимо у целости:

- Текст објављен на порталу Крик представља до сада незабележен напад на председника  Александра Вучића. Исти текст је брутални пример гнусних лажи и спиновања у циљу покушаја дискредитације како председника Вучића тако и његове породице и сарадника. 

Поставља се питање на који начин су новинари КРИК-а дошли до исказа окривљеног Беливука и да ли су имали сагласност овлашћеог тужиоца да исти пласирају у медије.

И aко пренебрегнемо ове  веома важне чињенице које неспорно  указују на постојање низа кривичних дела јер се у конкретном случају ради о kривичном премету који у овом стадијуми тужилачке истраге носи ознаку тајности, поставља се питање да ли је нормално да новинари поклањају веру исказу човека који се сумњичи за стицај најтежих кривичних дела. Да ли је то нова нормалност која се формира од стране КРИК-а и осталих критизера актуелне власти. 

Иако је сваком правнику који се икада бавио кривицом познато да окривљени у својој одбрани може да износи све оно што сматра да му иде у прилог, новинари КРИК-а и њихови налогодавци исти исказ сензационалистички пласирају у безуспешном покушају да комромитују председника Вучића.  Уместо да хвале човека који од Србије прави сигурну и безбедну земљу без криминала они и њихови предпостављени на сваки начин желе да га склоне из политичког живота. 

Председник Вучић је објавио рат мафији а Влада Републике Србије је одлучна да у том рату победи и нико неће зауставити надлежне органе у борби против свих облика криминала. Министартво правде ће дати свој максимални допринос да Р. Србија буде правна држава у којој ће сви извршиоци кривичних дела бити адекватно санкционисани. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАЛО-ВЕЛИКО ЧУДО У ТОПОЛИ: Крава Милица је херој - то се догађа једном у 10.000 случајева (ФОТО)