НЕЛА КУБУРОВИЋ: Председник Вучић има довољно снаге и упорности да све нападе издржи - и оне најбруталније, какав је овај данас!

Новости онлајн

22. 07. 2021. у 21:13

НЕЛА Кубуровић, члан Председниства СНС, реаговала је на текст који је објавио "Крик", а тиче се сведочења Вељка Беливука.

НЕЛА КУБУРОВИЋ: Председник Вучић има довољно снаге и упорности да све нападе издржи - и оне најбруталније, какав је овај данас!

Архива

- Овакве гнусне лажи упућене на рачун председника Вучића, при том изговорене од оних који су упропастили на десетине туђих живота на најбруталније начине које нормалан човек не може ни да замисли, само су доказ да се Србија овај пут на прави начин обрачунава са организованим криминалом и онима који нашој деци у школском дворишту продају дрогу, и праве слику о Србији као свратишту за лопове и убице.

- Очигледно је Вучић "трн у оку" свима који желе супротно од њега и оних који подржавају његову политику - да се Србија разрачуна са криминалцима, кољачима, плаћеним убицама, утереваћима дугова и лоповима, да Србија буде културна и земља у којој ће наша деца остајати, где ће се градити путеви и фабрике... Србија јесте на том путу и корача сигурно, а они који мисле да могу лажним исказима и лажним медијима да то уруше, у великој су заблуди. Јер председник наше државе има довољно снаге и упорности да све нападе на себе издржи, и оне најбруталније какав је овај данас, само зарад наше деце и будућности наше државе!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СКАНДАЛ НА РОЛАН ГАРОСУ! Зверев болује од неизлечиве болести, а у Паризу му забранили да прими терапију