ЛОНЧАР О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Оптужују Вучића који је извукао Србију из банкрота и вратио јој образ и част

Novosti online

22. 07. 2021. у 17:56

МИНИСТАР здравља Златибор Лончар огласио се поводом изјаве Вељка Беливука и оптужби на рачун председника Србије Александра Вучића.

ЛОНЧАР О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Оптужују Вучића који је извукао Србију из банкрота и вратио јој образ и част

Фото: Принтсцреен

Његово саопштење преносимо у целости.

- Зар је могуће да се у Србији толико не прашта успех? Зар је могуће да ће неко да доведе у исти ранг изјаву овејаног криминалца, суоченог са доказима за бројна монструозна убиства и злочине, са речима и делима човека који је буквално извукао Србију из банкрота и договорене “приватизације”, вратио јој образ и част и поново је позиционирао на мапу Европе и света? Некоме ко.је усликан за измасакрираним жртвама и који све то негира, недвосмислено се верује док свој живот покушава да спасе нападима на човека који га је ухапсио и који је решио да Србија не буде све оно сто је била од 2000. - држава којом руководе криминалци, убице и тајкуни?!

Свестан да само нападима на Вучића тамо нека особа са надимком Невоља може да добије симпатије опозиције и медија који их подржавају, очигледно је да сав капитал ставља на ту, последњу карту. Само у очима таквих - жељних власти по сваку цену, чак и криминалац - убица може да буде частан и моралан - све док напада Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)