СЕЛАКОВИЋ: Председник ће имати пуну подршку државе и грађана у обрачуну са организованим криминалом!

Novosti online

22. 07. 2021. у 17:22

КРИМИНАЛНИ ганг хладнокрвних убица и кољача постао је оружје у рукама оних који не бирају савезнике у борби против Србије и њеног напретка, а реч је, како о онима који Србију саплићу изнутра, тако и о онима који то чине споља, саопштио је Никола Селаковић, члан председништва Српске напредне странке.

СЕЛАКОВИЋ: Председник ће имати пуну подршку државе и грађана у обрачуну са организованим криминалом!

Фото П. Милошевић

- Они који су својевремено сковали синтагму „кочничари реформи“ како би сатанизовали своје политичке противнике (иако они нису спроводили реформе већ најбруталнију пљачку Србије) данас су се, дувајући у исту трубу са Беливуком и његовом дружином, сами легитимисали као истински кочничари реформи и напретка сопствене земље.

- Председник Александар Вучић имаће, уверен сам, убедљиву и пуну подршку и државе и грађана у обрачуну са организованим криминалом, али и са онима који јесу или се труде да постану политичко крило криминалних удружења - истиче Селаковић.

- Медијски публицитет дат лажима и нападима од стране људи, у чију бескрупулозност и бездушност након свега што су учинили нико нормалан не може да сумња, сведочи о озбиљним моралним лутањима дела наше медијске и политичке сцене.

- Неки учесници политичког живота у Србији очигледно не желе или не могу да схвате да постоје ситуације у којима је држава изнад свега, односно тренуци када као људи и политички колектив морамо бити уједињени против нечега што је недвосмислена и евидентна претња читавом друштву - закључио је члан председништва Српске напредне странке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)