ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Вучићу је Беливук спремао снајперску пушку и тешки митраљез!

Новости онлајн

22. 07. 2021. у 16:17

Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке, огласио се после текста Крика, који се тиче сведочења Вељка Беливука.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Вучићу је Беливук спремао снајперску пушку и тешки митраљез!

Фото: Танјуг

Његово саопштење преносимо у целости: 

- Данас су се, носећи на својим ратним заставама речи кољача, у чопору на Александра Вучића и његову породицу обрушили тајкуни, лопови, педофили, криминалци, сав талог који зна да му несавладиву препреку за пљачку, дивљање и пустошење Србије представља управо - Александар Вучић. Показали су данас да су исти - талог, који очигледно не бира средства у свом пакленом науму да ту препреку уклони по сваку цену.

Том Александру Вучићу је Беливук спремао снајперску пушку и тешки митраљез. Тог Александра Вучића је Звицер означио као свог највећег, смртног непријатеља. Деци тог Александра Вучића претио је пред тужиоцима Елез, а за његову егзекуцију два налога је добио Чаба Дер и то пред судом признао. Јасно је, сасвим, шта Александру Вучићу мисли и шта му спрема мафија, најбруталнији и најкрвавији криминални клан који је икада постојао у овом делу Европе. И ком је Александар Вучић објавио рат, а вође му послао иза решетака. Са таквима су данас решили да ступе у исти строј: Драган Ђилас и комплетна његова камарила и кумови, Јеремићева фирма са својим упосленицима, сви бивши и садашњи функционери жутог предузећа, педофилски "покрет" који кољаче "много воли", лажни "новинари" о чијим везама са убицама сведоче и породице жртава, комплетна ескадрила тајкунских медија. Одабрали су себи и страну, и савезнике, тиме рекавши све о себи. Баш све што и њима треба да знамо и данас, и убудуће.

Таквима народ Србије никада неће дати у шаке своју земљу, своју децу и њихову будућност. Неће дозволити да све то ставе у своју машину за млевење меса: ни ону политичку, ни ону пљачкашку, нити ону из Ритопека. Поштена и храбра Србија стоји данас уз свог председника Александра Вучића. Сложнија него икада. И што је веће и бесније дивљање најгорих међу најгорима, што су звери у свом кидисању на Александра Вучића гласније, то је одговор храбре и поштене Србије одлучнији.

Ако стварно мисле да ту Србију могу да победе: нека истакну Беливука као носиоца своје листе, па нека изађу народу, држави и Александру Вучићу на црту на изборима. Видеће сасвим јасно - колика је подршка и њима и тим "вредностима" којим су се закитили. Почистиће народ, убедљивије него икада раније: тајкуне и лопове, али и све њихове лажове, троваче, педофиле, дилере и убице. Баш такву судбину и вечити презир, својим су бешчашћем и заслужили - сами.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)