ВУЧИЋ НАЈАВИО: За највише 48 сати изнећу сву истину пред народ

Новости онлине

22. 07. 2021. у 13:22

ПРЕДСЕДНИК Србије је данас у Крагујевцу одговарао на питања о тексту исказу Веље Невоље. Он је најавио да ће се ускоро обратити нацији да би изнео доказе и да би показао људима шта се заиста догађа.

ВУЧИЋ НАЈАВИО: За највише 48 сати изнећу сву истину пред народ

Фото: Д. Балшић

- У наредним данима ће бити занимљиво јер ћу се обратити нацији. Потребно ми је 48 сати, можда и мање, да покажем људима сву истину и шта се заиста догодило и шта се заиста догађа - рекао је председник Вучић.

Претходно је председник рекао да  да је логично да убице и кољачи када виде када стигне оптужница и виде доказе, покушау да се политички извлаче из свега, добију политичку подршку као што су је добили од појединих политичара.

Вучић је, на питање да прокоментарише објаву "Крик-а" о томе шта је Беливук рекао полицији помињући људе са власти, указао да је тај исти "уважени господин рекао да није никога убио, заклао, да у фина господа којима је сместио режим".

Истако је да је поносан на чињеницу да су њега оптужили јер свакоме је јасно да су се, како је рекао, виђали са мном то не би поменули.

- А нису поменули оне с којима су се стварно виђали, са којима су сарађивали у и изван земље. Никада у животу нисам видео тог човека, нити разговарао са њима - казао је он.

Вучић је истакао да, ако се видео с њима на било којој локацији, или разговарао са њима, не само да је спреман да се склони са места председника, већ и сам да се пријави и остане затвору до краја живота.

Зашто су изабрали такав начин одбране - нису га они смислили, већ они који им доносе поруке. Обелоданићемо како мафијашки консиљере доносио те поруке", најавио је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)