ВУЧИЋ О "РУШЕЊУ ДЕМОКРАТИЈЕ" СА ПРЕМИЈЕР ЛИГОМ: "Сваки дан седим са челницима Астон Виле, Ливерпула, Тотенхема, Арсенала..."

Новости онлине

21. 07. 2021. у 11:43

ПРЕДСЕДНИК Србије је коментарисао писање одређених медија да је Премијер лига постала савезник Вучића и Телекома у рушењу демократије у Србији, само зато што је Телеком откупио права преноса утакмица која је до сада имао СББ.

ВУЧИЋ О РУШЕЊУ ДЕМОКРАТИЈЕ СА ПРЕМИЈЕР ЛИГОМ: Сваки дан седим са челницима Астон Виле, Ливерпула, Тотенхема, Арсенала...

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

Вучић је иронично прокоментарисао да сваки дан седи са челницима клубова Премијер лиге.

- Сваки дан седим са челницима Астон Виле, Ливерпула, Тотенхема, Арсенала и осталих клубова из Премијер лиге и смишљамо како да срушимо Ђиласа и Шолака. Они су бастиони демократије познати у свету, а нарочито по поштењу. Они су чувари слободе, а ми зли политичари и зли фудбалери из Премијер лиге смо решили да их угасимо - ироничан је био Вучић и додао да народ Србије има прилике да види чиме се медији који тако пише заправо баве.

Председник каже да је читав један део политичке сцене у Србији "лопов варијанта".

- Ако им нешто прође, прође, ако не, онда ништа. Ако нека фирма која има државни капитал не препусти посао њиховим приватним фирмама као што су навикли док су контролисали функционере, одмаха креће прљава кампања - каже Вучић.

Он наводи да су Шолак и Ђилас понудили више новца како би откупили права на Премијер лигу и потом у шали додао да је онда направио тајну вечеру са фудбалерима из Премијер лиге.

- Понудили су више пара у првом кругу, али у другом нису, пропао им бизнис и сад им Вучић крив - закључује председник Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)