ВУЛИН ОШТРО ОДГОВОРИО КОМШИЋУ: "Срби гласно и јасно траже да се каже шта је њихово!"

Новости онлине

20. 07. 2021. у 16:09

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин одговорио је данас Жељку Комшићу, који је извређао српског шефа полиције рекавши да "никада неће бити остварени снови кафе куварице Мире Марковић“

ВУЛИН ОШТРО ОДГОВОРИО КОМШИЋУ: Срби гласно и јасно траже да се каже шта је њихово!

Фото: Танјуг/Фена/Амер Кајмаковић/Танјуг/Раде Прелић

Вулин је истакао да је Мирјана Марковић сањала опстанак Југославије, што је био сан и његове младости - који се неће остварити.

- Велика Југославија је разбијена и народи који су у њу унели само страх да ће бити кажњени за злочине над Србима у два светска рата, из Југославије су изашли, по први пут у историји, са државама које су током деведесетих углавном етнички очистили од Срба.

Вулин каже да отуда потиче бес када Срби гласно и јасно траже да се каже шта је њихово.

- Разумем и зашто се Жељко Комшић толико љути када ја изговорим "Српски свет". Ја у сваком српском селу могу да прославим славу и поделим хлеб, а Комшић, представник Хрвата изабран од Бошњака и непризнат од Хрвата у БиХ и у Хрватској, не може да дође ни у једну хрватску општину у БиХ, његови сународници су га прогласили непожељним - истиче Вулин, па додаје:

- Комшић може да мрзи и вређа, али не може да објасни зашто би тзв. Косово могло да буде држава, а Република Српска не може, а посебно не може да брани Србима да желе да заједно трају", изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)