ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Ђилас прети улицом и угрожава животе у Србији

Novosti online

16. 07. 2021. у 14:15

ЖУТИ тајкун Драган Ђилас и даље прети улицом уколико му се сви не поклоне и не удовоље његовим опсесивним фантазијама да добије власт и приступ народним парама - без избора – рекао је Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Ђилас прети улицом и угрожава животе у Србији

Фото Танјуг

- Убеђен је, изгледа, да ће уцена туђим животима и главама других људи поново да му пуни рачуне по Маурицијусу и Хонгконгу. На то се своди комплетна Ђиласова "политика". То су те "вредности" тајкуна и послушника са његовог појила.Само, овај пут у свом махнитању Ђилас је отишао корак даље, па унапред прети због предлога - Европског парламента?? Да ли то значи да ће да се "бори на улици" у Бриселу? Или можда у Стразбуру? - пита се Орлић.

- Ипак ће бити: да он сам појма нема ни шта прича, ни због чега прети, али је увек спреман да наглас булазни и да још једном угрожава животе у Србији, уништава Београд и друге градове у нашој земљи - из чистог беса, мржње и немоћи. Чак и кад га нешто изнервира - Европски парламент. Време му је за одмор, и то дужи. Очигледно је прокувао "машински мозак".. Нема другог објашњења – закључио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)