ГРАДСКИ ОДБОР СНС У ВАЉЕВУ: Ђилас би укидао изградњу путева, истерао инвеститоре, а новац за "амбициозне планове" додао на свој рачун

Новости онлајн

10. 07. 2021. у 21:10

Градски одбор Српске напредне странке у Ваљеву огласио се поводом неуспелог политичког скупа Маринике Тепић и Драгана Ђиласа који је данас организован.

ГРАДСКИ ОДБОР СНС У ВАЉЕВУ: Ђилас би укидао изградњу путева, истерао инвеститоре, а новац за амбициозне планове додао на свој рачун

Фото: Принтсцреен

Саопштење преносимо у целости:

- Градски одбор Српске напредне странке изражава дубоку забринутост због непромишљених и очајничких потеза уништитеља целокупне привреде Србије, а самим тим и нашег Ваљева, Драгана Ђиласа и његових верних саучесника.

Лицемерно је да неко ко је годинама био на власти и коме је власт служила искључиво за лично богаћење, сада држи слово о развоју Србије а по најмање града на Колубари. Подсећамо наше грађане, да је током владавине Драгана Ђиласа наша земља била на рубу пропасти. Народ понижен, у беди, без посла, у страху од сваког наредног дана, стрепећи за животе својих породица које нису могли да прехране. Уништена је целокупна привреда грађана деценијама, а средња класа нестала је заувек.

И управо интересантно је да по речима Драгана Ђиласа он од својих пријатеља сада чује о Ваљеву, граду чију је привреду сопственим нечињењем довео до нивоа тоталне пропасти. И сада након 20 година као просветљен долази у Ваљево без трунке срама, уздигнуте главе човек без морала, човек коме ништа није свето. А шта је то што би тај исти Ђилас и Ђиласовци учинили за Ваљево. Очигледно је да би својим деловањем урушили историјску шансу да Ваљево стане на чврсте ноге.

У Ваљеву се данас ради и гради захваљујући доброј политици Српске напредне странке на челу са нашим председником Александром Вучићем. А који су планови Драгана Ђиласа, то још нисмо чули. Очигледно је да би Драган Ђилас укидао изградњу путева, истерао инвеститоре, а новац за своје "амбициозне планове" које још увек нико чуо није јер не постоје, вероватно би додао на неки свој конто. Е то Ваљевци неће дозволити и то су му показали данас на скупу у Ваљеву са око две десетине присталица који су верујемо дошли из чисте знатижеље.

Ваљево нећемо дати, јер Ваљево је на данас на правом путу, у Ваљеву се ради и гради и градиће се све више и више, а овај пропали политичар у покушају васкрсења није добро дошао и да има мало морала не би се више никада вратио у град на Колубари, јер Ваљевци не заборављају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)