ОРЛИЋ: Србија памти и зна у шта су је Ђилас и остали жути тајкуни претворили

Novosti online

01. 07. 2021. у 16:39

ЧЛАН Председништва СНС Владимир Орлић коментарисао је Ђиласову "бригу" за децу.

ОРЛИЋ: Србија памти и зна у шта су је Ђилас и остали жути тајкуни претворили

Фото: Танјуг

Његову изјаву преносимо у целости:

- Жути тајкун Драган Ђилас, суверени газда жутог предузећа из бившег режима, и даље безуспешно убеђује целу Србију да он са временима пљачке и уништавања земље, а којом је тада владало управо његово жуто предузеће - нема ништа.

Он, без чијег се благослова ништа није радило у лоповском предузећу које се лажно представљало као владајућа странка, сада се одриче наказних слика што сведоче о њиховим неделима? Ћорав му је то посао. Србија памти и она зна: сваки од тих језивих трагова слика је и прилика самог Ђиласа, његових Мариника и осталих упосленика тајкунске фирме. Они сведоче - у шта су нам државу једном претворили.

Тамо где се Ђилас питао највише, по Београду, бригу за децу показао је тиме што је деци одузео простор и претворио га у студио за ријалити програм, само да би сам Ђилас на томе узимао паре. Па се та Ђиласова "брига" показала и у дугу према трудницама, већем од три милиона евра. И тај дуг су вратили други, није Ђилас. Баш као и његов дуг према породиљама, у износу од шест милиона динара. И те паре је појела чувена Ђиласова "брига" за децу. И онда када је баш деци, и то баш преко Центра за социјални рад, ускратио 11 милиона - поново, и то су вратили други, није Ђилас. Изгледа је правило: све оно што Ђилас упропасти - поправе, надокнаде, у ред доведу људи који о Србији брину након што је народ отерао Ђиласа и остатак тајкунско - лоповског картела. Па зашто би, онда, по питању домова за децу било другачије?

И у чему је тачно, по Ђиласовој скарадној памети, кривица Александра Вучића? У томе што каже: неприхватљиво је да било шта данас макар и личи на ону језу из времена тајкуна? То му је грех?

Или је он крив жутом тајкуну и због тога - што су 2012., у Ђиласово време, и домови за децу изгледали језиво?

Јасно, већ сте га оптужили да је крив и за температуру ваздуха и климу на планети - па шта вас спречава да га оптужујете за сопствену срамоту и недела? Кредибилитет тако сигурно не можете да изгубите, јер то одавно немате. Народ је вас, лажове, незналице, тајкунчине и лопове спремне да зарађују чак и на туђој деци - одавно презрео. И зато нека се не труде узалуд Драган Ђилас и његови сатрапи да безвезним порицањем побегну од себе и свог "завештања". Трагови њихових недела су исувише неумољиви да би тај бег био могућ, јасно се виде чак и данас. И ти им трагови, трајно - заударају нечовештвом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)