ВУЛИН О КРИВОКАПИЋЕВИМ ЋЕРКАМА: Ко их протерује? Ово је чиста манипулација!

Novosti online

30. 06. 2021. у 19:53

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин каже да нико не протерује ћерке председника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића из Србије и да се ради о чистој манипулацији.

ВУЛИН О КРИВОКАПИЋЕВИМ ЋЕРКАМА: Ко их протерује? Ово је чиста манипулација!

Фото Танјуг

Министарство унутрашњих послова раније данас је истакло да је проверама утврђено да не постоје конкретна сазнања о могућем угрожавању безбедности ћерки председника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића.

Министар Александар Вулин је истакао како се ради о чистој манипулацији.

- Наше надлежне безбедностне службе раде процену свих лица, па чак и оних који нису штићени код нас. Оне су овде живеле без проблема. Ми смо остварили с њима полицијску комуникацију, имали су везу с човеком ког су могли да позову уколико им се било шта учини чудно. Никада нам нису рекле да су угрожене на било који начин. Када се нису јављали неко време, ми смо се забринули. Онда смо ми отишли на адресу и јавиле су се и рекле да нису у Србији и да се осећају угрожено. Син председника Вучића, кад год је био у Црној Гори, редовно је фотографисан и редовно провлачен кроз све медије и редовно се покушала његова криминилзација. Нисам приметио да је Алекснадар Вучић било коме плакао. Како имате такве аршине према породици председника Вучића? Против њега је дозвољено све, а када се неко спомене од ваше породице, ви нападнете читаву Србију и кажете како их протерујете из Београда. Ко их протерује? Ово је чиста манипулација. Свакоме гарантујемо безбедност - рекао је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)