ВУЧИЋ ДЕЖУРНА ТЕМА У МИЛОВОМ ГЛАСИЛУ: Напали га и због најављене помоћи Никшићу

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 07:53

ПОСЛЕ усвајања срамне резолуције о Сребреници, која је уперена против интереса српског народа и државе, а која је очекивано изазвала реакцију Београда, медији у Црној Гори се практично утркују ко ће више да оцрни наше руководство.

ВУЧИЋ ДЕЖУРНА ТЕМА У МИЛОВОМ ГЛАСИЛУ: Напали га и због најављене помоћи Никшићу

Фото: Д. Миловановић

Тако је председник Србије Александар Вучић постао дежурна тема, а после "Вијести", које већ данима воде кампању против шефа државе, тај колоплет употпуњен је данашњим текстом у "Дневним новинама" које су под директном контролом партије Мила Ђукановића.

Наиме, уредништво ДН је нарочито заболело то што је Вучић јуче најавио да ће Београд економски помагати наш народ у Црној Гори, напоменувши да ће имати серију састанака са локалним функционерима, која би могла да отпочне са челницима Никшића.

Фото: Новости

То је било довољно да су укључи "црвени аларм" у штабу ДПС па су преко свог гласила објавили претњу црногорских комита изречену председнику Србије: "Неће моћи Војов мали ни до Будоша".

Фото: Архива

 

У тексту се такође замера Вучићу што је, говорећи о протеривању српског амбасадора из Подгорице, навео да је Владимир Божовић непожељан јер је изрекао једну тачну реченицу - да је Мојковачка битка 1916. била увод у ослобођење Црне Горе и Подгоричку скупштину као слободан израз народне воље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)