ВУЧИЋ ПОРУЧИО ЦРНОГОРЦИМА: Немојте да вам говоримо како сте нам "највећа браћа на свету", а доносите резолуције против нашег народа

Novosti online

24. 06. 2021. у 12:23

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић осврнуо се данас током обраћања грађанима Србије и о односима са Црном Гором.

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ЦРНОГОРЦИМА: Немојте да вам говоримо како сте нам највећа браћа на свету, а доносите резолуције против нашег народа

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- У Црној Гори сам крив за све, кад год се појави било која морска неман, ја сам их пустио. Крив сам и за то што немају ниједну фабрику на Северу. Разумем да сам за све крив и то је у реду ако ћемо им тако бити лакше. Ја позивам руководство Црне Горе на сарадњу, али немојте да нас терате да се извињавамо што сте доносили резолуције против нашег народа и немојте да вам говоримо како сте нам "највећа браћа на свету", а не постоји ниједна ствар коју нисте урадили против нашег народа.

- Зар те вакцине нисте могли да дате народу Косова, Албанцима, што морате да дајете тзв. косовској војсци која је формирана супротно резолуцији савета безбедности 1244. тек да бисте понизили Србију.

Хоћете да сарађујете хоћете, а услов за то је да покажете потштовање према Србији и ништа више - нагласио је председник Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)