ВУЧИЋ О ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Када бих му одговорио подигла би се кука и мотика, али мене сукоби не занимају

Novosti online

24. 06. 2021. у 11:54 >> 12:11

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговарајући на питања новинара о изјави Бакира Изетбеговића који је подржао изгласану Резолуцију о Сребреници у Црној Гори, рекао је да га не занимају сукоби и да је политичка снага коју има заснована на резултатима.

ВУЧИЋ О ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Када бих му одговорио подигла би се кука и мотика, али мене сукоби не занимају

Фото А. Станковић

- Приметио сам другу изјаву, Бакира Изетбеговића, а о томе што причају какав сам ја могу да кажем да они помињајући мене покушавају себе политички да подигну. На те личне ствари не желим да одговарам, јер ме сукоби не занимају. Политичка снага коју имам заснована је на резултатима - рекао је Вучи.

- Забринула ме је изјава која говори о непостојању свести о реалности у којој живите. Да вам неко говори да Косово није Србија... А то говори Бакир Изетбеговић. Замислите да желим да будем злонамеран и да му одговорим онако како бих могао да му одговорим, а претпостављате већ шта би одговор могао да буде. Тада би се подигла и кука и мотика због мог одговора. Та Бакирова изјава говори о недостатку планова за будућност о недостатку програма и било чега што би значило одустајање од својих максималистичких изјава и прихватање других који дугачије мисле. Зато с пажњом и поштовањем узимам оно што они говоре. Гледам да ћутим и покушам да тај брод који се зове Србија усмеримо ка мирној и сигурној луци - рекао је Вучић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)