СТАРЕ УЦЕНЕ ЕУ ПО НОВОЈ ШЕМИ: Србија у Луксембургу "награђена" за оно што је давно испунила у процесу европских интеграција

Горан Чворовић - стални дописник из Брисела

23. 06. 2021. у 21:19

МЕТОДОЛОГИЈА нова, а уцене старе. Тако би се, у најкраћем, могао описати наставак евроинтеграција Србије, који је означен у уторак симболичним отварањем такозваног првог кластера.

Šator

23.06.2021. 23:11

Ево Хрватска завршила та поглавља, са појавама као онај судија Лозина из Сплита, судови суд не само против Срба, него и штите богаташе науштрб сиромашних (типа оног што је побиому мору својом јахтом људе и до данас није осуђен), кардинали који држе нацистичке говоре и опјела злочинцима... Јел ми знамо куда идемо и коме!? Што ми не средимо своју земљу по угледу на њих, оно што је добро, а њихове инвестиције нам не требају, нека Њемци и њихови савезници нам плате поштену одптету за досадашње агресије и то би нам било сасвим довољно...

Boris

24.06.2021. 04:03

Sta ce nam EU da nam brze pobegne i ovo malo omladine sto imamo ,upravo zato i nedaju Siptarima viznu liberalizaciju da ne beze beze sa Kosmeta zele ih na Kosmetu,secate li se da su izbeglim Srbima iz Krajine na Kos.met expresno davali vize za SAD,CANADU,AUSTRALIU,EU.

Pera

24.06.2021. 07:42

Čast je za srbiju što nas tako dugo odbijaju! Iz raspadanja sfrj u eu su primili dve teritorije koje su za vreme rata bile fašističke a ostale antifašističke nisu pa to otkriva da se u eu skriva fašizam!

DžoniSvetac

24.06.2021. 08:39

Искрено , битно је да ми развијамо своју економију и своју државу, а што се тиче ЕУ ...ми смо у Европи(пре свих њих) хтели они или не и ми више требамо њима него они нама,реално ..., а приступ је процес обостраног прилагођавања , Лисабонска повеља свака земља ЕУ је уређена за себе , што би се па ми усклађивали са свима ,траже да ми поштујемо интегритет других , е па у том процесу и они су дужни да поштују наш интегритет и територијалну целовитост!