НИСАМ ОПОЗИЦИЈА СВОЈОЈ ДРЖАВИ: Бошко Обрадовић, за "Новости", о нападима због сусрета са председником Вучићем

С. Ј. М.

24. 06. 2021. у 09:33

КОСОВО и Метохија су надстраначко и надидеолошко питање и нормално је да сви политички субјекти стану у одбрану Устава своје земље и покажу елементарни правни патриотизам, који је европски стандард.

НИСАМ ОПОЗИЦИЈА СВОЈОЈ ДРЖАВИ: Бошко Обрадовић, за Новости, о нападима због сусрета са председником Вучићем

Фото Танјуг

Уколико има таквих политичких субјеката који желе да признају независност КиМ, било на власти или у опозицији, онда треба то одмах да кажу и са тим ставом изађу пред грађане Србије на изборе, а не да нападају Двери.

Овако лидер Двери Бошко Обрадовић одговара на бројне нападе који су му упућени на друштвеним мрежама, због тога што је присуствовао састанку Радне групе за међустраначки дијалог без посредовања странаца, када је председник Србије Александар Вучић странкама представио извештај о дијалогу са Приштином.

- Двери позивају све у власти и опозицији на одбрану КиМ у саставу Србије, поштовање Устава, Резолуције 1244 СБ УН и међународног права - каже нам Обрадовић. - Нисам опозиција држави Србији, већ овој власти. Спреман сам да помогнем држави у одбрани КиМ, као и да се супротставим свакој власти која иде ка признавању лажне државе Косово. Ако је садашња власт коначно решена да не призна сецесију КиМ, онда су они прешли на страну Двери, а не ми на њихову.

Обрадовића је део опозиционог табора, којем је до јуче припадао, прозвао за "прелазак на страну Вучића", да се открио до краја, да је лажна опозиција...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)