ХЕРОЈИ СА КОШАРА БИЋЕ НА ВОЈНОЈ ВЕЖБИ ПОРЕД ВУЧИЋА: "Хоћу да њима укажемо поштовање, да се никада више не стидимо наших бораца"

Новости онлајн

22. 06. 2021. у 13:06

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић представља данас посланицима у парламенту извештај о току преговора са Приштином и о стању на Косову и Метохији.

ХЕРОЈИ СА КОШАРА БИЋЕ НА ВОЈНОЈ ВЕЖБИ ПОРЕД ВУЧИЋА: Хоћу да њима укажемо поштовање, да се никада више не стидимо наших бораца

Фото: П.Милошевић

Председник се дотакао и ситуације везане за војну вежбу на Пештеру, говорећи о борцима са Кошара које је угостио.

- Снага српске војске је десетоструко већа, и ја увек кажем да треба на Пештер да доведу борце са Кошара, прошло је 48 сати, а они су ми рекли да то не може да се уради. Кажу да многи имају досијеа, јер су чинили неке прекршаје, па као нису могли да буду у присуству председника. Ја сам их позвао све на разговор, рекли су да је тачно све што сам добио. Онда сам овог што ми је донео досијеа питао да ли је он био тамо? Када је требало да бранимо земљу, ми смо њих слали, јер смо мислили да смо много паметни ако останемо овде у Београду. Када сам поставио то питање, они су рекли да тако нису размишљали - присетио се председник.

Вучић је рекао да ће сви преживели хероји са Кошара бити на војној вежби на Пештеру у његовој близини.

- Хоћу да њима укажемо поштовање, да се никада више не стидимо наших бораца, већ да се њима поносимо - рекао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (17)

МАНДИНЕ ГОРКЕ РЕЧИ ИЗ 90их: Учити децу да буду поштени је као да их учите да буду идиоти