ШЕШЕЉ ОТКРИО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА РЕЗОЛУЦИЈЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Ова срамота није писана у Црној Гори (ВИДЕО)

Новости онлајн

20. 06. 2021. у 22:35

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ гост је вечерашње емисије "Хит твит" на ТВ Пинк. Поред њега, гости у студију Верице Брадић су и Драгослав Бокан и један од лидера ДФ Милан Кнежевић.

ШЕШЕЉ ОТКРИО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА РЕЗОЛУЦИЈЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Ова срамота није писана у Црној Гори (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Скупштина Црне Горе усвојила је Резолуцију којом се осуђује геноцид у Сребреници и сменила министра правде због изјаве да се геноцид није десио, а ова тема била је једна од предлога у емисији "Хит твит". 

Милан Кнежевић изјавио је да Резолуција о Сребреници није писана у Црној Гори. 

- Ова Резолуција је још срамнија од срамног признања тзв. Косова. Ова Резолуција нажалост није писана у Црној Гори, да се писала у Црној Гори никада се не би написала, јер је већинско становништво против ове Резолуције. Ово је општа кампања против Србије. Оптужили су сопствени народ. Делови парламентарне целине не смеју ни да помену Јасеновац - говори Кнежевић.

Истакао је да је Здравко Кривокапић ходајући деманти.

Кнежевић истиче да Влада Црне Горе практично више не постоји, те да не одражава изборну вољу грађана.

- ДФ неће трпети понижавање српског народа и СПЦ у Црној Гори - рекао је Милан Кнежевић.

Војислав Шешељ каже да цели српски народ стоји иза Радована Караџића и Ратка Младића. Лидер радикала је објаснио да ни Међународни кривични суд није утврђивао да ли је било наводног геноцида у Сребреници.

Шешељ истиче да је Резолуција о Сребреници пре свега усмерена на то да се угуши Република Српска.

- Ниједна судска пресуда на овом свету не може бити ван критике, а посебно пресуда нелегалног суда - објаснио је проф. др Војислав Шешељ и додаје да људи као здраворазумска и слободномислећа бића имају право да кажу истину, а то је да није било геноцида у Сребреници.

Кнежевић је говорио и о могућем решењу кризе у Црној Гори, те да је кључ у рукама Алексе Бечића, а да је решење смена Здравка Кривокапића и избор новог премијера из редова парламентарне већине.

- Мислим да је Абазовић спреман да бирамо новог премијера, рекао је Милан Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)