ВУЛИН ПОРУЧИО ИЗЕТБЕГОВИЋУ: "Мржња је јача од разума!"

Новости онлајн

20. 06. 2021. у 21:28

АЛЕКСАНДАР Вучић није ништа рекао ни о Изетбеговићу ни о Бечићу ни о Кривокапићу, али је зато Изетбеговић пуно рекао о себи.

ВУЛИН ПОРУЧИО ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Мржња је јача од разума!

Фото: МУП

- Вођен патолошком мржњом према Александру Вучићу, Изетбеговић се јавио да каже оно што га нико и не пита и да коментарише изјаве председника Вучића у којима нема ни њега ни његове странке. Терапијска заједница оних који не могу да сакрију мржњу према Вучићу није малобројна, а Изетбеговић је један од истакнутијих чланова - изјавио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин реагујући на нове нападе Изетбеговића на председника Србије.

- Када је већ проговорио о Александру Вучићу, могао је Изетбеговић да каже ко је покушао да убије Александра Вучића у Сребреници и зашто као његов домаћин није био уз госта када је руља насрнула на председника Вучића. Могао је Изетбеговић, када већ помиње помирење, да објасни зашто се никада није поклонио сенима покланих Срба сахрањених у Братунцу и зашто жртве Насера Орића не могу да добију ни успомену ни правду. Могао је Изетбеговић да каже било шта друго, али мржња је јача од разума - рекао је министар и председник Покрета социјалиста Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)